Einde schooljaar 2018-2019 / begin schooljaar 2019-2020

We hebben er dit schooljaar weer van genoten!  We willen onze ouders danken voor de fijne samenwerking en hopen dat we met z'n allen kunnen genieten van een fijne vakantie.

Maar bij elk einde hoort een nieuw begin.  Omdat er ook voor volgend schooljaar al het een en ander op de kalender staat, hebben we alles eens op een rijtje gezet.  Je vind alle info (en ook die voor het einde van dit schooljaar) terug in deze brochure.  

vakantiefoto

Dansen op vrijdag

 

<

Jaarthema: een paar foto's

P1190163s1 1s1 4

Bevrijdingstocht

Bevrijdingstocht

Op 9 november organiseerden De Wegwijzer en GOM een bevrijdingstocht.  Enkele sfeerfoto's vind je terug door op de foto hierboven te klikken.  Dank dat je erbij was!

Info begin schooljaar

zon

De zon roept, de vakantie brult.  Tijd om er even tussen uit te knijpen...

Maar we geven jullie ook nog graag enkele gegevens mee om volgend jaar goed van start te kunnen gaan.  We hebben een overzicht met alle - reeds gekende - belangrijke data voor het volgend schooljaar 2018-2019.  Graag verwelkomen we alle ouders en kinderen op onze welkomavond.  Je kan dan komen kennismaken met de juf en de klas (en het vakantiezand al een beetje uit je ogen wrijven).

Welkomavond: woensdag 29 augustus van 18.00 - 20.00

Wens je je kind nog in te schrijven? 

Dit kan vanaf 20 augustus 2018 na afspraak met directie via mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..  Meer info over de inschrijvingen vind je elders op onze website.