Eerste schooldag: foto's

Welkom terug op school

Het is een beetje spannend, het is een beetje raar
Het begin van het nieuwe schooljaar is weer daar
We kunnen niet starten zoals we dat deden vorig jaar
We hebben wel voor jullie een mooi filmpje klaar.
Dus klik hierna op de link en KIJKEN MAAR.

DE LINK

Einde schooljaar 2019-2020

zonDit schooljaar zal de geschiedenis ingaan als het Corona-schooljaar.  We hebben er samen het beste van gemaakt en alles mooi kunnen afronden.  Het is nu dan ook tijd om vooruit te kijken naar het volgende.  In deze brief vind je al wat informatie terug.

We pikken er alvast enkele data uit:

  • woensdag 26 augustus: welkomdag van 18u tot 20u
  • dinsdag 1 september: start van het nieuwe schooljaar
  • maandag 7 september: 19u infoavond voor de ouders
  • vrijdag 9 oktober: studiedag voor de leerkrachten, geen school voor de kinderen
  • vrijdag 16 oktober: lokale verlofdag
  • woensdag 25 november: studiedag voor de leerkrachten, geen school voor de kinderen

 

Inschrijvingen:

Nieuwe leerlingen kunnen ingeschreven worden in onze school tot 3 juli.  Vanaf 18 augustus zijn we terug op en kunnen we dus opnieuw inschrijvingen organiseren.  JE neemt eerst contact op met de school en maakt een afpraak om alles 'coronaproof' te behandelen.

Joepie terug naar school!!

kleurige paraplusSchooljaar 2020 - 2021 wordt volop voorbereid.  Boekentassen worden uit de kast gehaald, brooddozen en drinkbussen terug te voorschijn getoverd en misschien wordt er nog rap om wat kleren gegaan.  Want wat zijn ze toch weer gegroeid deze zomer!  Ook de juffen hebben zichzelf vanonder het stof, of vanuit hun luie zetel gehaald.  Er worden al banken klaar gezet, boeken gesorteerd, lessen voorbereid en nieuwe leermethodes bestudeerd.  

We zijn enorm blij dat we het schooljaar alvast met de normale lesregelingen mogen starten.  En laat ons hopen dat Covid19 zich een beetje rustig houdt en we dus het hele schooljaar normaal kunnen werken.

Er is echter ook nog minder goed nieuws: de Welkomdag kunnen we niet organiseren op een corona-veilige manier.  Maar niet getreurd, er wordt volop gewerkt aan een alternatief

Terug naar school (15 mei)

Op 15 mei mocht de klok van onze school nog eens luiden ter gelegenheid van het - gedeeltelijk - terug openen van onze school.

Mies van het zesde leerjaar kreeg een camera van Linde Merckpoel en filmde haar ervaringen op de eerste terug-naar-schooldag.

Filmpjes via 'lees meer'.

Subcategorieƫn