FLUO TOP!

Om de zichtbaarheid van kinderen - en andere levende wezens - te verbeteren promoten we elke jaar opnieuw het gebruik van fluohesjes.  Zeker in deze donkere dagen komt dat van pas!  De foto bij "meer lezen" laat zien dat die fluo niet enkel voor de tweevoeters is, maar ook voor onze trouwe viervoeters.

Knabbelwandeltocht

Einde Schooljaar 2020-2021

splashOok dit schooljaar is er een geweest met rare wendingen.  We moesten ons regelmatig aanpassen aan nieuwe regels.  Maar we hebben het weeral gedaan.  Het einde is in zicht.  Woensdag 30 juni is onze laatste lesdag.  Om 12u05 luidt de schoolbel de vakantie in.

We zien jullie graag terug op onze welkomdag op 26 augustus tussen 18u00 en 20u00.  Wat we juist gaan doen, kunnen we nu nog niet vertellen omdat we nog even willen afwachten welke maatregelen er op dat moment gelden.

Op woensdag 1 september staan we dan weer met zijn allen klaar om er weer een tof en leerrijk jaar van te maken!

 

Een volledig overzicht van ons eindeschooljaar nieuws vind je in deze nieuwsbrief.

Filmpje

Filmpjes Stroopers@Home

Om ons schoolfeest te vervangen verkochten we 'Stroopers@Home'. We vinden dat er bij een schoolfeest ook een dansje hoort. Daarom hebben we ze opgenomen en 'bij de broodjes gestoken'.  Hieronder staat het filmpje van de hele school.

Voor meer filmpjes moet je bij 'meer lezen' zijn...

Subcategorieën