Kleurwedstrijd gewonnen!

Febe uit het tweede leerjaar won een kleurwedstrijd van de gemeente.  Schepen Marita Meul kwam de prijs zelf overhandigen.  Proficiat Febe!

kleurwedstrijdL2

Voorleeshoek

IMG 2529 EditedHet VCOV stuurde net voor de vakantie nog een leuk mailtje naar ons:

PROFICIAT! Jullie namen deel aan de Grote Voorleesdag voor ouders op school én jullie konden ons helemaal overtuigen van het feit dat jullie school een boekenpakket verdient! Ouders en grootouders kwamen voorlezen en jullie installeerden een nieuwe leeshoek op school. De jury koos VBS Eeckberger van Sint-Gillis-Waas als beste inzending uit de Oost-Vlaanderen.  ... De lijst met winnaars kan je ook terugvinden op onze website: https://www.vcov.be/ouderinfotheek/in-de-kijker/Winnaars-Grote-Voorleesdag-2018

 

Vriendelijke groeten en graag tot binnenkort!

 

Karin Lemmens Educatief medewerker VCOV vzw

 

Ons nieuwe leeshoekje werd ingericht in de ruimte tussen eetzaal en de sportzaal met de bedoeling om het leesplezier bij de kinderen te bevorderen.

We willen langs deze weg nog eens alle voorlees(groot)ouders BEDANKEN voor hun bijdrage op de GROTE VOORLEESDAG!

Boscross

Op 7 oktober deed ook onze school mee aan de boscross in De Klinge.  We zetten alle deelnemers en de medaillewinnaars even in de kijker.

foto boscross

Warmste Week

Onze school kon het mooie bedrag van 1001,30 euro schenken aan de Cliniclowns!  Bekijk ons filmpje via de link hieronder.

filmpjeWarmsteWeek

Winnaars fluoactie 2018: klas 4

SAM 6853

Subcategorieƫn